Update oktober 2018: Bedankt voor je bezoek aan onze website en je mogelijke interesse in persoonlijke begeleiding bij je studie!

Helaas zijn alle beschikbare plaatsen voor de huidige periode bezet en ook de wachtlijst is overvol... Mocht je voor een latere periode begeleiding willen, dan kun je het beste vanaf maart 2019 informeren naar de mogelijkheden. Hartelijke groet, StudentCoach Zeeland

Studiecoaching kosten

Wat kost het?

Begeleiding kost € 52,50/uur en uren dienen vooraf te worden ingekocht. Minimaal aantal uren dat je inkoopt is 3. De begeleiding start nadat de betaling is ontvangen. Over het betaalde aantal uren ontvang je een factuur.

Goed om te weten:

  • Onder berekende/geschatte uren wordt alle tijd verstaan die gemaakt wordt ten behoeve van de begeleiding. Daaronder valt een afspraak (face2face), telefonisch overleg, communicatie via mail of chat/sms diensten, maar bijvoorbeeld ook de tijd die nodig is om aangeleverde stukken na te zien of te corrigeren (bij spelling/grammatica), hulp bij een analyse enzovoort.
  • De student dient er zelf voor te zorgen dat er tijdig (nieuwe) begeleidingsuren zijn ingekocht. Het factuurnummer voor betaling wordt op aanvraag via een bericht (mail/sms/app) verstrekt.
  • De student is zelf verantwoordelijk voor het verbruiken van de ingekochte uren. Ingekochte uren dienen binnen 6 weken te worden gebruikt, daarna vervalt het recht deze uren voor begeleiding te gebruiken en moeten opnieuw uren worden ingekocht om de begeleiding te hervatten.
  • Niet tijdig betalen heeft consequenties voor de begeleiding en kan leiden tot extra kosten voor incasso.
  • Tarieven zijn vrijgesteld van B.T.W., op grond van vrijstelling onderwijsactiviteiten, Wet OB Art. 11-101
  • Reiskosten (19 cent/km) worden berekend wanneer er op locatie gewerkt wordt met de student en de afstand vanaf het vestigingsadres van Studentcoachzeeland groter is dan 10 kilometer. Op reiskosten zit helaas wel 21% B.T.W., dus die komt er nog bij. Reisuren worden niet gerekend. De student is vrij om de locatie te kiezen en heeft daardoor invloed op de kosten.
  • Hoewel het slagingspercentage van onze studenten bijna 100% is, kan er geen slagingsgarantie worden gegeven (we zijn immers niet de officiële beoordelaar), we kunnen de slagingskans wel (aanzienlijk) vergroten. 

Studentcoachzeeland
Facebook
Oranjelaan 3, 4332 VA, Middelburg,
telefoon: 0611775518
e-mail: info@studentcoachzeeland.nl