Update oktober 2018: Bedankt voor je bezoek aan onze website en je mogelijke interesse in persoonlijke begeleiding bij je studie!

Helaas zijn alle beschikbare plaatsen voor de huidige periode bezet en ook de wachtlijst is overvol... Mocht je voor een latere periode begeleiding willen, dan kun je het beste vanaf maart 2019 informeren naar de mogelijkheden. Hartelijke groet, StudentCoach Zeeland

Over Studentcoachzeeland

Wie zijn wij?

Studentcoachzeeland is onderdeel van EmineRé! Organisatieontwikkeling & Coaching en is ontstaan vanuit veelvuldige vraag naar begeleiding en hulp op de onderdelen die op deze site te vinden zijn. Initiatiefneemster Rebecca van den IJssel begeleidt al jaren scholieren en studenten van diverse opleidingen en onderwijsinstellingen en is ervaren (studie)coach. In samenwerking met diverse deskundige en ervaren partners, zowel voor wat betreft vakinhoudelijke gebieden als op gebied van vaardighedentrainingen en coaching, kan Studentcoachzeeland studenten tegen concurrerende tarieven precies dàt benodigde stukje (extra) begeleiding bieden.

Waarom doen we dit?

De druk op onderwijsinstellingen neemt toe. Niet alleen hebben ze te maken met hoge kwaliteitseisen ten aanzien van het inhoudelijk aanbod en niveau, maar ook wordt de financiële ondersteuning vanuit de overheid steeds beperkter doordat de docent-student ratio hoger wordt. De mogelijkheden tot het bieden van extra begeleiding aan studenten die dat nodig hebben is er daardoor niet, terwijl er wèl verplichtingen zijn ten aanzien van het zogenaamde ‘rendementsniveau’ (het percentage studenten dat binnen de normale duur van de opleiding afstudeert).

Studentcoachzeeland wil in de eerste plaats studenten die extra begeleiding nodig hebben helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast heeft Studentcoachzeeland als doel om (indirect) het rendement in het onderwijs te helpen verhogen door de diensten die zij aan studenten aanbiedt.


Studentcoachzeeland
Facebook
Oranjelaan 3, 4332 VA, Middelburg,
telefoon: 0611775518
e-mail: info@studentcoachzeeland.nl