Update oktober 2018: Bedankt voor je bezoek aan onze website en je mogelijke interesse in persoonlijke begeleiding bij je studie!

Helaas zijn alle beschikbare plaatsen voor de huidige periode bezet en ook de wachtlijst is overvol... Mocht je voor een latere periode begeleiding willen, dan kun je het beste vanaf maart 2019 informeren naar de mogelijkheden. Hartelijke groet, StudentCoach Zeeland

Check spelling en grammatica

Veel studenten hebben moeite met het schrijven van correct Nederlands of Engels, terwijl in de beoordelingscriteria van onderwijsinstellingen dat nu juist vaak een harde eis is om over te gaan tot beoordeling. Na alle moeite die je hebt gedaan om inhoudelijk goed werk af te leveren is het natuurlijk niet wenselijk om je rapport onbeoordeeld terug te krijgen omdat het teveel spellings- en grammaticafouten bevat.

Bij Studentcoachzeeland is het mogelijk om teksten te laten checken en corrigeren. Je stuk wordt dan gecontroleerd op lay-out, spellingsfouten en grammatica (zinsconstructies). De prijs hangt af van de grootte van het document. Meer info hierover vind je bij Wat kost het?


Studentcoachzeeland
Facebook
Oranjelaan 3, 4332 VA, Middelburg,
telefoon: 0611775518
e-mail: info@studentcoachzeeland.nl